9 Temmuz 2010 Cuma

Jennifer Love Hewitt ve Selülit Çözümü



Bununda bir açıklaması varmış elbet. Jennifer Love Hewitt , 50 en iyi vücut arasında seçildiği People dergisi'ne verdiği röportaj'da bir yıl önceki kiloların'dan ve özellikle selülitlerin'den nasıl kurtulduğunu anlattı.
Üzümsuyu'ndan yapılmış diyet hapı gibi alternatif çözümleri bile deneyen Jen , sonunda yüksek tabanlı ayakkabılar ile yürüyüş bandında yürümeye karar vermiş. Bu sayede daha iyi bacaklara sahip olduğunu söylüyor. Hatta dondurma yerken bile yürüyüş bandın'da bu şekilde yürümüş.
Bu resimde sanki tatile gitmişte tenis ayakkabıları yanında olmadığı için idare etmesi için bu şekilde giyinmiş gibi gözüken Jen'in resminin açıklaması buymuş :D Bu şekilde tenis oynamak ciddi sakatlık sebebidir aman dikkat!
Bildiğim kadarıyla bu işi gören terlikler var. Yani yüksekliği sayesinde yokuş çıkıyormuş etkisi yaratan. Fakat nekadar etkilidir bilemiyorum. Bir de Reebok Easy Tone var . Birara heryerde reklamı vardı. Bir iki yerde okuduğum kadarıyla yükseklik sağlayan hava yastığı belli bir zaman sonra iniyormuş. Yani araştırmadan almamakta fayda var.

Hiç yorum yok: